BEHANDLINGER

BODYTALK STIMULERER DIN KROPS NATURLIGE EVNE TIL AT HELBREDE SIG SELV PÅ ALLE NIVEAUER

BODYTALK

BodyTalk-behandlingen består af tre elementer:

 

BIOFEEDBACK

Ved hjælp af biofeedback (kinesiologi) testes kroppen. Vi finder ud af hvad lige præsic din krop har brug for  Det sker ved at teste igennem et omfattende og nøje designet skema. 

Det kan være indre organer, knogler, gamle skader, virus, alleriger, mentale blokeringer, oplevelser fra barndommen m.m.

 

AT “LINKE”

Når det første område er indentificeret finder man det område det skal balanceres med. Det handler om at skabe god kommunikation og dermed genoprette den naturlige healingsevne. 

AT “TAPPE”

Der bankes/tappes let på hovedet med fokus på både venstre og højre hjernehalvdel. På denne måde kan man genoprette den naturlige kommunikation mellem hjernen og de forskellige dele af kroppen.

Herefter bankes/tappes let på brystbenet over hjertet for at “gemme” informationerne. Det er med til at genoprette og vedligeholde kroppens optimale balance.

Der bankes/tappes let på maven (under navlen), for at skabe balance mellem de tre hjerner – hjernen i kraniet, hjernen i hjertet og hjernen i maven, dermed er det lettere at genskabe og opretholde en sund balance.

BodyTalk-behandlingen er meget afslappende og foregår fuldt påklædt. Behandlingen varer ca. 45 min. Det er bedst, hvis du har tøj på, der ikke strammer. 

1 X BODY TALK

DKK750
  • Du kan opnå rigtig meget med en enkel behandling. Rigtig mange mærker forandring allerede efter første behandling

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere info, eller bestille en tid ved at skrive til mig her,

eller ringe 26 20 40 09

WORKSHOPS

SOUL BODY FUSION

1 dags Soul Body Fusion Workshop
 

Her lærer du er en helt simpel og meget fantastisk teknik.

For flere er det “the missing link”

Soul Body Fusion® (SBF) er et enkelt og kraftfuld redskab, som bringer dig mere og mere til stede i din krop og skaber en stærkere forbindelse til din sande natur, din sjæl.

Din sjæl er den højeste vibration, af dit potentiale og lys. Når den forenes med din krop sker der forandringer helt ned på celleplan og der sker for mange healing på mange forskellige planer.

Når din sjæls vibration begynder at harmonisere med din krop, stiger din vibration og resonans og du kan nemmere skabe og tiltrække nye muligheder, helbrede din krop samt få en stærkere jordforbindelse.

Sjælen stimulerer cellerne til at harmonisere og vibrere på et højere niveau. Dit system (kroppen og energifeltet) vil styrkes og stabiliseres.

Jonette Crowley som har skrevet bogen Krop og sjæl i harmoni og Grundlæggeren af Soul Body Fusion fortæller:

“Vi har alle en fantastisk smuk sjæl, men vi er mange der er mere eller mindre afskåret fra kontakten med vores sjæl, på grund af voldsomme oplevelser, traumer og chok. Livet gør, at vi mere og mere glemmer at vi er guddommelige væsener, at vi er mere end vores fysiske krop. Vi oplever lidelse og afstanden til sjælen bliver endnu større og symptomerne kan være, at vi ikke er til stede, vi er ude af balance, har følelsen af ikke at høre til, bliver syge, depressive, får lavt selvværd og meget mere.”

Den vestlige tankegang der insistere på at adskille ånd og krop har forstærket denne adskildthed. Men svaret på vores smerte, det vi mangler der kan åbne os for de muligheder denne nye tidsalder giver os, er netop at bringe krop og sjæl sammen, bevidst og permanent. Vi bliver nødt til at starte her!

Dette kursus er for alle både voksne, unge og børn.

16-18 ÅR

DKK675
  • Unge mellem 16-18 år betaler halv pris for deltagelse på workshop.
  • Unge og børn unger 16 år deltager gratis.
KØB HER

DATOER

1 DAGS SOUL BODY FUSION WORKSHOP
 
  • Der er ingen planlagte workshops

LIVET HANDLER IKKE OM SVAR – DET HANDLER OM SPØRGSMÅL

WORKSHOP
Det handler ikke om svar – det handler om spørgsmål
 
Vi bruger utrolig meget tid på at finde svar på alt muligt. Fordi vi tror, at når vi har svaret – så har vi også løsningen.
Men i virkeligheden ligger magien og mulighederne i spørgsmålet.
Når vores bevidsthed er begrænset, lukket ned, eller ikke tilgængelig – er det svært at tage et valg, svært at vide hvad man vil og hvordan man opnår det.
Så for at åbne op for vores bevidsthed, er vi nødt til, at være nysgerrige, legende  og tålmodige.  Et af de bedste værktøjer til det er – spørgsmål? 
Spørgsmål stillet korrekt – åbner op for vores bevidsthed, hvilket vil give os mere information, og derved bedre muligheder for at tage nye valg.
Nu er der muligheder til rådighed som før næsmest var “ikke eksisterende”.  Hvor er du ? Vibrer du med frekvensen af problemet? eller med frekevensen af manifestationen/løsningen?   
Ca. 2 timer

DATOER

2 TIMERS WORKSHOP
 
  • Der er ingen planlagte workshops

KVINDEN BAG DET HELE

Jeg er uddannet BodyTalk Practitioner, som en af de første 10 i Danmark, og jeg har taget flere avancerede moduler inden for BodyTalkSystemet. I april 2010 var jeg i Florida for at dygtiggøre mig yderligere, specielt med henblik på kroppens allergier og intolerancer.

BodyTalk hjælper din krop i balance, i den rækkefølge der er perfekt til lige præcis dig. Alle kan have glæde af disse behandlinger, da de stimulerer kroppens evne til at helbrede sig selv.

Jeg arbejder også med Acces Bars og andre Access Consciousness metoder. Bl.a. clearings som kan hjælpe dig med at “rense” ud i dine begrænsende overbevisninger.

Jeg har igennem flere år undervist i Access Bars og Access Body Processes.

LET YOUR BODY TALK

A Glaring Academy product

Anya Glaring

+45 26 20 40 09

anya@kbha.dk